Meubelstoffen

Al onze meubelstoffen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en in 1001 kleuren verkrijgbaar en dragen het KIM label    , een garantie dat de stof uitgebreid getest is en voldoet aan de eisen van u als gebruiker

Van uni stoffen tot streepstoffen en ruitmotieven, van platweefsels tot mohair. BIj P. Smulders totaal stoffeerderij vindt u altijd de keuze die u zoekt.

Kijk op de volgende pagina's voor de vele mogelijkheden en talrijke kleuren van alle kleuren. Op iedere pagina vindt u alle informatie over de stof:

- de samenstelling, Vele stoffen zijn opgebouwd uit verschillende typen vezels

- de breedte. Altijd gemakkelijk om te weten of een stof 137 cm breed is of juist 150 cm

- Martindale. De norm voor slijtvastheid van de stof. Hoe hoger het getal hoe beter de slijtweerstand. Al vanaf 20.000 toeren is de stof         prima geschikt als meubelstof.

- De lichtechtheidsklasse. Zeer belangrijk om te weten, zeker als een meubel in het zonlicht komt te staan.

Wij hebben de pagina's opgedeeld in Uni-stoffen / Gemeleerde stoffen / Streep-stoffen / Ruit-stoffen / Velours-stoffen en Mohair-stoffen. Dit om voor u het zoeken wat gemakkelijker te maken.

Vrijwel al onze stoffen zijn snel leverbaar. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een stof / kleur niet snel leverbaar is krijgt u hierover van ons direct bericht.

 

Algemene informatie over onze meubelstoffen

Bij poolstoffen en chenille- weefsels kunnen in het gebruik, onder invloed van vocht, druk en warmte, de poolpluisjes een andere stand verkrijgen, waardoor optisch een lichtere of donkerder plek kan ontstaan. Dit is een eigenschap van dit soort stoffen en geeft geen reden tot reclamatie.

Uw meubelen blijven langer mooi en fris als u de bekledingsstof regelmatig onderhoudt. Verwijder los vuil met een zachte borstel of met de stofzuiger met het borstelmondstuk.

Let op met het plaatsen van meubels in direct zonlicht. Stoffen verkleuren !!!.

Voor alle kleuren geldt dat geringe kleurafwijkingen zijn voorbehouden. Daarbij kunnen kleuren op een computerscherm of tablet / smartphone anders overkomen dan in werkelijkheid. U kunt te allen tijde tegen een geringe vergoeding van €3,95 een knipstaal opvragen van de gewenste kleur. Deze krijgt u van ons terug bij uw bestelling. Indien u een staaltje wenst van een bepaalde stof of kleur dient u dit per mail aan te vragen.

Alle prijzen van de meubelstoffen zijn vermeld per strekkende meter. De prijzen zijn incl 21 % BTW, exclusief de eventuele vrachtkosten.Het retourneren van op maat gesneden meubelstoffen is niet mogelijk.

 

U kunt ons tevens vinden op:

www.meubelstoffenkopen.nl

http://www.gratiswebsitepromoten.nl/

© 2014 - 2023 P. Smulders Totaal Stoffeerderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel