Leder

Leder is een prachtig product. Het is sterk, duurzaam en heeft stijl. Een echt natuurproduct. In de meeste gevallen gemakkelijk in gebruik, uiteraard afhankelijk van de bewerking die de huid heeft gehad tijdens het looiproces. De meeste kwaliteiten hebben een dusdanige behandeling gehad, dat het leder geschikt is voor dagelijks intensief gebruik.
Wat leder uniek maakt is de aanwezigheid van natuurlijke kenmerken. Ook hier geldt dat dit afhankelijk is van de bewerking van de huid. Maar incsectenbeten, schrammen, littekens enz zijn terug te vinden op het meubelstuk. Ook zijn nekrimpels en verschillen in de structuur van de huid kenmerken van het natuurproduct. Deze kenmerken verminderen de kwaliteit of levensduur niet, maar geven het juist de natuurlijke uitstraling en onderscheidt het zich hierdoor juist van kunstleder of andere synthetische imitaties.

 

Al ons meubelleder is van een hoogwaardige kwaliteit en in 1001 kleuren verkrijgbaar en zijn stuk voor stuk getest bij TNO of andere daartoe bevoegde testinstituren. Voor u de garantie dat het leer uitgebreid getest is en voldoet aan de eisen van u als gebruiker

Van uni kleurig leder tot antiekleder. Zelfs huiden met haar. BIj P. Smulders Totaal Stoffeerderij vindt u altijd de keuze die u zoekt.

Kijk op de volgende pagina's voor de vele mogelijkheden en talrijke kleuren van alle kleuren. Op iedere pagina vindt u alle informatie over het leer:

 

Omschrijving                     Gecorrigeerd of volnerf met de gebruikte prent

Geschikt voor                    Voor normaal tot zwaar gebruik

Dikte                                    Varierend van 1,0 tot 1.8 mm

Grootte                                ca 5.0 vierkante meter

Verfmethode                      Vol-aniline, dus zonder finishlaag, licht gepigmenteerd, semi-aniline of gecorrigeerd rundleder

Herkomst                            Van Europese huiden tot Zuid Amerikaanse runderen

Wij hebben de pagina's opgedeeld in Meubelleder, Automobielleder en Outdoorleder. Dit om voor u het zoeken wat gemakkelijker te maken.

Vrijwel al ons leder is snel leverbaar. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een leerkwaliteit / kleur niet snel leverbaar is krijgt u hierover van ons direct bericht.

Helaas kunnen wij geen retouren aannemen van halve huiden leder.

 

 

 

© 2014 - 2023 P. Smulders Totaal Stoffeerderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel