Meubelleder

Leder wat geschikt is voor meubels wordt vrijwel altijd als hele huiden geleverd. Dit in tegenstelling tot leer voor schoenen en tassen. Omdat de looierijen de gehele huiden bewerken zijn er grotere en zwaardere machines nodig. Daarbij is het looiproces van meubelleder nogal verschillend van leer voor schoenen. Dat leder is veel standiger, zeg maar vaster van structuur, terwijl meubelleder vaak wat zachter is en aangenamer van gevoel. Het gaat tenslotte om uw bankstel of fauteuil waarbij zitcomfort meestal het allerbelangrijkste is.

Wij werken uitsluitend samen met looierijen en groothandels die TOP-leder verkopen. Dit om U de garantie te kunnen geven dat het door ons verwerkte en verkochte leder van topkwaliteit is en dus een lange levensduur heeft bij normaal gebruik.

Voor alle kleuren geldt dat geringe kleurafwijkingen zijn voorbehouden. Daarbij kunnen kleuren op een computerscherm of tablet / smartphone anders overkomen dan in werkelijkheid. U kunt te allen tijde tegen een geringe vergoeding van €7,95 een knipstaal opvragen van de gewenste kleur. Deze krijgt u van ons terug bij uw bestelling. Indien u een staaltje wenst van een bepaalde leerkwaliteit of kleur dient u dit per mail aan te vragen.

 

U dient bij het bestellen rekening te houden met het volgende:

Alle huiden worden in m2 weergegeven. De vermelde prijs is dus per halve huid van ca 2.5 m2. De bestelhoeveelheden gaan per halve huid van ca 2,5 m2. U kunt dus 2,5 m2 / 5,0 m2 / 7,5 m2 / 10,0 m2 etc bestellen. 

 De huid wordt op deze wijze doorgesneden. De grootte van een halve huid bedraagt ca 2,5 m2 

 

Bestellen doet u als volgt:

U wenst een halve huid leder, geef in 1                                                                   

U wenst een hele huid leder, geef in 2

U wenst 3 huiden leder, ca 15 m2, geef in 6

U wenst een afwijkend aantal: stuur svp een mail met uw vraag.

Voor grotere afnames van meer dan 15 m2 hanteren wij speciale prijzen. Indien u ons een mail stuurt met het gewenste aantal m2 doen wij u een gepast voorstel. 

 

U kunt ons ook vinden op:

www.meubellederkopen.nl

© 2014 - 2024 P. Smulders Totaal Stoffeerderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel