Royal Sattel Leder

Royal Sattel leder is een prachtige volnerf meubelleder gemaakt op europese huiden. Hiermee garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit . Het leder is door en door geverfd en voorzien van een licht beschermende finish. het leder is niet geprent waardoor alle natuurljike kenmerken van de huiden te zien zijn. Het leder is 1.4 tot 1.6 mm dik.

Leder is een natuurproduct. Lichte huidbeschadigingen, huidplooien en nekstriemen accenturen de echtheid van het leder en onderschrijven het natuurlijke karakter. Elke huid echt leder is uniek, Royal Sattel leder dus ook

 

Omschrijving                    Vol-aniline geverfd

Geschikt voor                    Normaal tot zwaar gebruik

Dikte                                    ca 1.4 - 1.6 mm

Grootte                                ca 5.0 vierkante meter

Verfmethode                      Vol - aniline, licht gefinishd

Herkomst                            Europese huiden

 

Een groene gedachte

Leder is een natuurproduct en dus zijn wij als lederhandel afhankelijk van wat de natuur ons geeft. Wij streven dan ook altijd naar een duurzame werkwijze en daarop selecteren wij mede de looierijen waarmee we samenwerken. Er zijn wereldwijd slechts 2 looierijen die voldoen aan de milieustandaarden BLAUE ENGEL, EN ISO 14001 en REACH; Heller en Wollsdorf.  Op deze wijze zoeken wij continue naar een manier om onze bijdrage te kunnen leveren aan een gezond milieu.

Ons artikel Sattelleder voldoet standaard aan deze milieunormen en zijn dus aantoonbaar duurzaam. Er zijn voor deze producten geen tot nauwelijks milieubelastende chemicaliën gebruikt. Het water dat over blijft na het looiproces wordt intensief gezuiverd en is vrij van vervuilende stoffen. Bovendien kan het leder na inlevering bij het recyclingcentrum zonder schadelijke emissie worden verbrand. Het volledige productieproces wordt aangedreven door groene energie.

Reach compliantBlaue Engel protects the environmentISO 14001 - Produced under strikt environmental standardsWollsdorf Leather
 

 

U dient bij het bestellen rekening te houden met het volgende:

Alle huiden worden in m2 weergegeven. De vermelde prijs is dus per halve huid van ca 2.5 m2. De bestelhoeveelheden gaan per halve huid van ca 2,5 m2. U kunt dus 2,5 m2 / 5,0 m2 / 7,5 m2 / 10,0 m2 etc bestellen. 

 De huid wordt op deze wijze doorgesneden. De grootte van een halve huid bedraagt ca 2,5 m2 

 

Bestellen doet u als volgt:

U wenst een halve huid leder, geef in 1                                                                   

U wenst een hele huid leder, geef in 2

U wenst 3 huiden leder, ca 15 m2, geef in 6

U wenst een afwijkend aantal: stuur svp een mail met uw vraag.

Voor grotere afnames van meer dan 15 m2 hanteren wij speciale prijzen. Indien u ons een mail stuurt met het gewenste aantal m2 doen wij u een gepast voorstel. 

per pagina
per pagina
© 2014 - 2023 P. Smulders Totaal Stoffeerderij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel